Başakşehir Kombi Servisi

Kombiler şehir yaşamına sahip olan hemen herkesin evine girmeyi başarmış olmalarıyla beraber önemli bir konumda bulunuyorlar. Hem ısınma hem de sıcak su konusunda kullanıcıların isteklerini kolayca karşılamayı başaran kombiler sayesinde, soğuk havalar konforlu bir hale dönüşüyor. Kombilerin garanti süresi olarak 2 yıllık bir süre zarfı belirlenmiş durumdadır. Satıcılar, kombiler için verdikleri süre zarfının ardından kombi arızası oluştuğu durumlarda kombilerin tamiri konusunda kullanıcılar kombi servisi hizmetine başvurmaktadırlar. Başakşehir Kombi servisi, kombi konusunda deneyimli elemanlardan oluşan bir ekip olmakla beraber kombinin hangi noktasında arıza bulunduğunu kısa sürede tespit edebilmektedirler.
Kombilerin İdeal Çalışma Standardı
Yaz ve kış ayarı bulunan kombilerde kullanıcılar için kombileri kış ayında sürekli çalıştırmak herhangi bir problem teşkil etmemektedir. Kombiler geceleri düşük ısı seviyesinde ayarlanmalı ve bu konuda tasarruf sağlanarak işlemler gerçekleştirilmektedir.
Kombi basıncının 1.5 bar olması oldukça önemlidir. Zira hem kış konumunda olan hem de yaz konumunda olan kombilerde bu durum değişkenlik göstermez.
Kombi arızası meydana geldiğinde kombiler çalışma standartlarından uzak bir standartta çalışmaya başlarlar. Sessiz çalışan kombinin aniden yüksek sesle çalışması, kombinin hiç ısıtmaması gibi problemler baş gösterir. Kombi tesisatında tıkanma meydana geldiğinde ise bilinenin aksine kombilerde sorun oluşmamakta ancak ısı verme performansında düşüş yaşanmaktadır. Kombilerin her zaman verimli ve istenildiği gibi çalışması için periyodik olarak kombi servisi tarafından bakımları yapılması gerekmektedir.

Yorumlar